Blog, Fashion and beauty, Lifestyle, PUUR magazine

10 handige essentials voor in je handtas..

Ieder van ons heeft waarschijnlijk al één van de volgende vervelende situaties meegemaakt. Je hebt een sollicitatiegesprek gepland en je ziet ineens in de spiegel dat je enorme wallen onder je ogen hebt. Concealer is dé ideale oplossing, maar helaas heb je deze niet bij. Lippenstift dan maar om de aandacht naar de lippen te trekken? Oeps, ook niet bij. Behalve een hoop rommel en nutteloze papiertjes zit er niet veel nuttigs in je handtas. Dan maar hopen dat de wallen onder de ogen niet opgemerkt worden… Of je zit op de trein en je ziet in de verte de conducteur afkomen. Je denkt: oh nog snel mijn treinticket invullen, je grabbelt in je handtas maar je kan helaas geen balpen vinden. Ineens staat de conducteur al naast je en vraagt je ingevulde treinticket… Om zulke vervelende en stresserende situaties te vermijden lijst ik hieronder 10 essentials op die zeker in je handtas moeten zitten. #byebyestress #helloessentials

handtas6

1. Zakdoekjes

Eerste hulp bij een glimmende huid! Eventjes deppen en je gezicht is weer helemaal opgefrist. Uiteraard kunnen zakdoekjes ook altijd van pas komen als je een niesbui hebt of als je moet huilen.

2. Deodorant of parfum

Heb je een afspraak of moet je tijdig op het werk zijn? Er kunnen zich altijd wel onvoorziene omstandigheden voordoen zoals het bijna missen van een bus of trein waardoor je moet rennen voor je leven… Niemand komt graag op het werk of op een afspraak aan met een onaangenaam geurtje. Een verfrissende deodorant of parfum is dan meer dan welkom!

3. Balpen

Een balpen is iets wat je gewoonweg altijd in je handtas moet hebben zitten. Kies voor een leuk en hip exemplaar om nooit genegeerd je balpen uit je handtas te moeten nemen.

4. Paraplu

Kroezelhaar en uitgelopen make-up willen we liefst vermijden. Zorg er voor dat je altijd een compacte paraplu bij hebt zodat je je haar en make-up kan beschermen tegen een stevige regenbui.

5. Spiegeltje

Wil je nog even checken of je make-up nog mooi zit of wil je je lippen bijwerken met je favoriete kleurtje? Of wil je kijken of je nog iets tussen je tanden hebt zitten na de fantastisch lekkere lunch? Je ziet, een klein spiegeltje kan in vele gevallen erg handig zijn.

6. Telefoon

Tegenwoordig is een GSM gewoonweg onmisbaar. Niet alleen om bellen of te facebooken, maar ook om te kijken om hoelaat je trein zal arriveren of om nog last-minute een reservatie te maken bij je favoriete restaurant voor je (bijna-vergeten) date van vanavond.

7. Zonnebril

Na regen komt meestal zonneschijn. Ook in de winter kan de zon ervoor zorgen dat we verblind worden. Wil je traanogen vermijden? Zorg er dus altijd voor dat je een zonnebril binnen handbereik hebt.

8. Pepermuntjes of kauwgom

Altijd een frisse adem hebben is een must. Je weet maar nooit wie je tegen het lijft loopt in de stad?

9. Lippenbalsem en lippenstift

Er is niets zo vreselijk als gedroogde en kapotte lippen te hebben. Zorg er dus altijd voor dat je je lippen kan hydrateren met een verzachtende lippenbalsem. Heb je een onverwachte meeting of afspraak? Mooie gekleurde lippen kunnen je in no time doen stralen! #redlips

10. Etui

And last but not least, mijn etui is onmisbaar in mijn handtas! Een trendy etui zorgt ervoor dat minutenlang gegrabbel in je handtas vermeden kan worden. Verzamel allerlei kleinere spullen in je etui (vb. maandverband en tampons, pijnstillers, extra make-up zoals lippenstift of een concealer, etc… en je gaat merken dat je alles snel kan terugvinden! #beorganised

handtas4

De bovenstaande 10 essentials hebben mij al vaak gered van stressy en vervelende momenten! Zorg dus altijd voor een goed gevulde handtas en je zal zien dat je deze zaken meer nodig gaat hebben dan je eigenlijk had verwacht. #byebyestress #keepcalm

Goodluck ladies!

Liefs,

Katrien

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply