ABOUT

Katrien Peeters

Al van jongs af aan ben ik zeer gefascineerd door mode. Een aantal jaren geleden ben ik afgestudeerd in de richting Rechtspraktijk in Leuven en momenteel werk ik als Account Specialist bij Randstad. Maar de passie voor mode bleef groeien… Er is voor mij ook niets leuker dan een namiddagje te gaan shoppen in Antwerpen, Hasselt of Maastricht. De leukste boetiekjes afgaan, op zoek naar perfecte outfits, is voor mij pure ontspanning. Na mijn uren op het werk spendeerde ik elke avond wel zeker een uurtje om modetijdschiften en blogs over mode en lifestyle te lezen. Ik begon ook meer en meer te experimenteren met kledingstijlen en combinaties.

Maar hoe meer ik hier mee bezig was, hoe meer ik mij vragen ging stellen of bepaalde kledingstukken of stijlen wel echt bij mij pasten. Ik wou een meer onderbouwde kijk op de mode krijgen om zo te bepalen wat echt bij mij past en wat niet.

Na wat opzoekwerk wist ik wat ik wou gaan doen, een opleiding Imago Styliste aan Syntra onder leiding van Ingrid Persoons. Ik wou leren hoe je jezelf of een persoon kan doen stralen door het dragen van de juiste kleuren, kledingstukken en accessoires.

In de eerste plaats kwam de interesse vooral voor mezelf, maar na verloop van tijd zag ik hier ook meer mogelijkheden in voor de toekomst. Omwille van die reden ben ik ook de opleiding Fashion Stylist aan Blush Academy gestart. Deze opleiding was onder leiding van Palmira Proietti, een Limburgse topstyliste waar ik enorm naar op kijk. Tijdens deze opleiding werden er ook stages aangeboden waardoor ik in de praktijk heel wat ervaring kon opdoen. Door het doen van deze stages besefte ik meer en meer dat ik hiervan mijn beroep wilde maken…

 


StyleUp by Katrien

logo-kleinIn januari 2016 werd mijn droom realiteit, StyleUp by Katrien werd een feit. Het belangrijkste voor mij is dat de klanten op een aangename, rustige, professionele en leuke manier geholpen en geadviseerd worden. Daarnaast hecht ik enorm veel belang aan het feit dat de klant zich op zijn gemak voelt bij mij. Tenslotte, wil ik de klanten niet alleen helpen met hun stijl- en kledingkeuze, maar hen ook leren hoe ze zichzelf moeten zien en hen wijzen op hun sterke punten. Mijn uiteindelijke doel is om de persoonlijke wensen van de klant te vervullen en de klant te doen stralen!

Ondertussen werk ik zelf ook voor het styling team van Palmira Proietti en voer ik hier op regelmatige basis opdrachten voor uit samen met andere getalenteerde en gepassioneerde collega’s. Daarnaast schrijf ik met StyleUp ook fashion blogs en lifestyle artikels voor de magazine PUUR. Aangezien ik het heerlijk vind om mijn passie met andere te delen ben ik in januari 2017 gestart met lesgeven bij Blush Academy. Tenslotte maak ik sinds april 2017 ook deel uit van het team van Les Soeurs. Naast het helpen in de winkel in Hasselt en Antwerpen, ben ik ook verantwoordelijk voor de homeparties in regio Limburg.

Kortom, op één jaar tijd heb ik al enorm veel ervaring opgedaan, is StyleUp gegroeid en heb ik al heel wat tevreden klanten en toffe relaties opgebouwd.