Blog, Fashion and beauty, Hotspots

Goed passende lingerie is de basis van een perfecte outfit!

Tijdens mijn opleiding Fashion Stylist aan Blush Academy werd er een specialisatie les gegeven over het dragen van de juiste lingerie. Ruth Schepers van de lingeriezaak Rubis Rouge te Beringen was de gastdocente. Zij heeft ons tijdens deze les ongelooflijk veel tips gegeven waarmee wij als Fashion Stylist zeker mee aan de slag kunnen. Ik was eerlijk gezegd onder de indruk van haar vakkennis en passie voor haar job.

Een weekje later ben ik bij Rubis Rouge langs geweest en heb ik samen met Ruth de perfect passende BH en slip gevonden. Ruth is iemand die haar klanten zeer warm ontvangt, op hun gemak stelt en dankzij haar enorme vakkennis en persoonlijk advies ga je altijd buiten met perfect passende lingerie.

fullsizerender-10

Bij Rubis Rouge kan je terecht voor kwalitatieve lingerie, nacht- en badmode, zowel voor mannen als vrouwen. De naam Rubis Rouge (‘Rode Robijn’) heeft Ruth samen met haar mama gekozen door de associatie met passie, hartstocht en liefde. De volgende merken kan je terugvinden in deze speciaalzaak: Lise Charmel, Mey, Felina, Empreinte, Cette, Ringella, Lingadore, Louis Péraud, Miraclesuit en nog zoveel meer.

Een tijdje geleden lanceerde Rubis Rouge in samenwerking met Lise Charmel een like & share-actie op Facebook. Je kon een prachtig setje van de collectie ‘Splendeur Soie’ van het bekende merk Lise Charmel winnen… Uiteraard heb ik deelgenomen aan deze fantastische wedstrijd.

14725768_1490486420980780_5600170547202344396_n

07-logo-lise-charmel-ell-lingerie

Een tweetal weken geleden geleden werd ik aangenaam verrast toen Ruth me tagde op Facebook met de melding dat ik het setje mocht komen ophalen in de winkel… Ik was dolgelukkig! 🙂 #happyme!

Hieronder kan je een foto terugvinden van het prachtige setje van Lise Charmel dat ik uiteindelijk heb gewonnen.

img_0332

Ik heb het setje uiteraard al een aantal keer gedragen en het zit ongelooflijk mooi en comfortabel. Bij deze zou ik Ruth Schepers van Rubis Rouge en Lise Charmel nogmaals ontzettend willen bedanken voor het prachtige setje! #thankyou

Ben je op zoek naar een verkoopster met ongelooflijk veel vakkennis en wil je graag persoonlijk advies tijdens je zoektocht naar de juiste lingerie? Ga dan zeker eens langs bij Rubis Rouge in Beringen, het is absoluut de moeite waard.

Voor meer informatie over Rubis Rouge verwijs ik je graag naar de website www.rubisrouge.be of de facebookpagina van Rubis Rouge.

Liefs,

Katrien

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply