KLEURANALYSE

“Wat zie jij er stralend uit vandaag!”

Dit compliment zal je binnenkort vaak krijgen. Dankzij een persoonlijke kleuranalyse ontdek je welke kleuren je uitstraling sterker maken!

image

Het kleuradvies gaat uit van 4 basisseizoenen: lente-, zomer-, winter-, en herfsttype. Elk seizoenstype heeft een eigen kleurenpalet en samen gaan wij op zoek naar welke kleuren je doen stralen en welke kleuren minder flatterend zijn. Een kleur kan tot elk seizoen behoren, maar dan wel met de juiste menging en helderheid van de kleur.

Op basis van de ondertoon van de huid, de ogen en de natuurlijke haarkleur wordt er bepaald waarom een kleur iemand wel of niet staat. Door het leggen van de analysedoeken komen we te weten welk seizoenstype jij bent. Daarna gaan we met de seizoensdoeken bepalen welke kleuren uit jouw palet je topkleuren zijn en welke combinaties mogelijk zijn. Tijdens een kleuranalyse bespreken we ook welke haarkleur en make-up bij je seizoenstype past.

Processed with MOLDIVNeem zeker ook enkele miskopen en favoriete kledingstukken mee zodat we deze samen kunnen bespreken.

Er is ook een mogelijkheid om een kleuranalayse in combinatie met een gelaatsanalyse te boeken. Tijdens deze laatste ga ik samen met jou op zoek naar de accessoires, brilmonturen en kapsels die perfect bij jouw gelaatsvorm passen.

Praktisch:

Duur: ongeveer 2 uren

Locatie: bij uw thuis of op locatie