WORKSHOP OF HOMEPARTY

Een ladies night samen met collega’s of vriendinnen.

Homeparty’s zijn vooral gekend voor juwelen, huishoudproducten en andere leuke accessoires. Ben je opzoek naar iets origineels, ‘eens iets anders’, om samen met vriendinnen, familie of collega’s te doen? Dan is een workshop of homeparty het perfecte idee voor een fantastische ladies night!

ladies-night1

Tijdens een workshop is het de bedoeling dat we op een interactieve maar leuke manier samen de wereld van kleur of stijl gaan ontdekken. Na een algemene introductie over kleur of stijl zal iedereen persoonlijk geanalyseerd worden. Tijdens een kleurworkshop komt iedereen te weten welk seizoenstype hij of zij is en welke kleuren hem of haar doen stralen.

Tijdens een workshop stijl bepaal ik bij elke persoon welk figuurtype van toepassing is en welke kledingstukken ideaal zijn voor dat figuur.

Heb je gewoon zin om eens een leuke ladies night te organiseren? Nodig dan je vriendinnen of collega’s uit voor een homeparty bij je thuis of op locatie. Wij zorgen voor een fantastische avond boordevol fashion, styling, bubbels, enzovoort… Uiteraard is het mogelijk om vooraf een bepaald idee, concept of thema te bespreken en uit te werken.

Zéér populaire formule vanwege de scherpe prijs!

Praktisch:

  • Minimum 4 personen
  • Locatie: aan huis of op locatie
  • Duur: afhankelijk van aantal deelnemers