WORKSHOP – HOMEPARTY – TEAMBUILDING

Ben je op zoek naar iets origineels, ‘eens iets anders’, om samen met vriendinnen, familie of collega’s te doen? Of ben jij de gelukkige die een vrijgezellen moet organiseren? Dan is een workshop, homeparty of teambuilding het perfecte idee voor een geslaagde namiddag of avond!

Tijdens een workshop is het de bedoeling dat we op een interactieve maar leuke manier samen de wereld van kleur en/of stijl gaan ontdekken. Na een algemene introductie zal elk individu kort geanalyseerd worden.

KLEURWORKSHOP

We achterhalen samen bij elk van jullie of je een koel of een warm type bent en tot welk seizoenstype je behoort. Kleuren combineren zal een stuk gemakkelijker worden na deze workshop.

STIJLWORKSHOP

Tijdens deze workshop achterhalen we samen bij elk van jullie welke lichaamsvorm je hebt. Na het volgen van deze workshop zal het gemakkelijker zijn om je figuur op de juiste manier in de kijker te zetten.

HOMEPARTY – TEAMBUILDING – VRIJGEZELLEN

Wil je gewoon een gezellige middag of avond met vriendinnen of familie? Moet je een teambuilding organiseren? Of sta jij in voor de planning van een vrijgezellen?

We bespreken samen wat jullie er van verwachten en ik zorg voor een gezellige namiddag of avond boordevol fashion, styling, bubbels, enzovoort…

Uiteraard is het bij elke formule mogelijk om vooraf een bepaald idee, concept of thema te bespreken en uit te werken.

Zéér populaire formule vanwege de scherpe prijs!

Praktisch:

Minimum 3 personen

Locatie: aan huis of op locatie

Duur: afhankelijk van formule en aantal deelnemers