Blog, Events, Project

New project: Young Ambassador Overtime

De eerste maand van het nieuwe jaar is omgevlogen en StyleUp by Katrien heeft niet stilgezeten. Daarnaast heb ik een ontzettend leuke aankondiging… Een tweetal weken geleden werd ik gecontacteerd door Overtime met de vraag of ik deel wilde uitmaken van hun nieuw project: Young Ambassador Board. Ik zag dit als een ontzettend mooi project om StyleUp by Katrien nog meer op de kaart te zetten binnen Limburg. Daarnaast is het leuk om andere jonge en enthousiaste ondernemers van de regio te leren kennen en samen met hen elke editie onvergetelijk te maken. Als ambassadrice van Overtime zal ik vanaf nu dus elke editie in Hasselt aanwezig zijn samen met klanten, vrienden en/of collega’s. 

Voor degene die Overtime niet kennen?

Overtime is een afterwork party in de Versuz waar zowel jongeren als ouderen na hun werk een lekker hapje kunnen eten, op een informele manier kunnen netwerken en achteraf een gezellig feestje kunnen bouwen! Elke derde woensdag van de maand vindt het event plaats in Hasselt van 19u tot 1u. Tussen 19u en 20u30 worden er hapjes of een buffet geserveerd aan alle gasten. Tot 21u30 is het perfect mogelijk om op een rustige manier te socializen en te netwerken terwijl er rustige loungemuziek op de achtergrond wordt gespeeld. Vanaf 21u30 neemt de DJ het over en ontstaat er een glamoureus feestje!

Naast de maandelijkse edities in Hasselt organiseert Overtime ook vijf keer per jaar een editie in Maastricht en twee keer per jaar in Amsterdam.

De eerstvolgende editie van Overtime is in Maastricht:

 

Ik nodig jullie alvast graag uit voor de volgende editie van Overtime in Hasselt op woensdag 15 februari. StyleUp by Katrien zal dan aanwezig zijn met de make-up artists en fashion stylists van Team Palmira. Hopelijk kom jij ook met je vriendinnen en/of collega’s om er een geweldig feest van te maken.

Tot dan!

Liefs,

Katrien

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply