PERSONAL SHOPPING & GARDEROBEPLANNING

Personal Shopping

Is shoppen voor jou een moeilijke opgave? Heb je te weinig tijd om te gaan shoppen? Ben je al langere tijd op zoek naar de perfecte outfit? Moet je naar een feestje of event en weet je niet wat je moet aandoen? Heb je je laten misleiden door de laatste nieuwe trends en besef je dat je dus heel wat miskopen hebt? Heb je geen idee waar je de juiste kleding kan vinden?

Als personal shopper help ik je graag bij het vinden van de juiste antwoorden!

personalshopping

Tijdens een sessie personal shoppen gaan we samen op zoek naar de juiste kledingstukken in een winkelstad naar keuze. Uiteraard hou ik rekening met de persoonlijke wensen, het kleur- en figuurtype, de eigen stijl en persoonlijkheid en het te besteden budget.

Doorheen de dag geef ik je specifieke stylingtips waardoor je zal leren hoe je voortaan vol zelfvertrouwen kleding kiest waarin je figuur en persoonlijkheid het beste tot hun recht komen. Kortom, we gaan er een leerijke en gezellige namiddag van maken!

Het ideale zou zijn dat er vooraf een kleur-en stijlanalyse wordt uitgevoerd zodat ik meer gerichte stylingtips kan geven tijdens het shoppen. Het is perfect mogelijk om een combinatie te boeken van een kleur- en/of stijlanalyse met personal shoppen.

Praktisch: 

  • Duur: te kiezen door de klant (min. 2 uren)
  • Locatie: winkelstad naar keuze van de klant, op voorhand te bespreken

Garderobeplanning

Heb je geen overzicht meer in je kleerkast? Heb je moeite met kleding weg te gooien? Weet je niet waar je moet beginnen met opruimen? Heb je veel kleding maar weet je niet hoe je moet combineren? Dan is het tijd voor een reorganisatie van je kleerkast!

wardrobe

Tijdens een sessie garderobeplanning gaan we samen ervoor zorgen dat je kleerkast orde en structuur krijgt. Dit zal ervoor zorgen dat het kiezen en combineren van outfits in de toekomst gemakkelijker verloopt. Als klant kom je ook te weten welke basisstukken je in je kleerkast hebt hangen en welke kledingstukken er nog ontbreken.

Uiteraard is het mogelijk om tijdens een garderobeplanning ook een kleur- en/of stijlanalyse te laten uitvoeren en daarna eventueel te gaan personal shoppen.

Praktisch:

  • Duur: ongeveer 2 uren
  • Locatie: bij de klant thuis