Blog, Fashion and beauty, Hotspots

Pop-up shop ‘Fashionique by Laura’

Twee weken geleden was ik aanwezig bij de feestelijke opening van de pop-up shop van ‘Fashionique by Laura’. Hou je van trendy en betaalbare kleding? Lees dan zeker deze blog en ontdek de prachtige collectie van Fashionique by Laura in de pop-up shop te Hasselt.

Laura is een enthousiaste jongedame die enorm gepassioneerd is door mode en make-up. Vorig jaar besliste ze om te starten met een eigen webshop ‘Fashionique by Laura’ met vooral collecties uit Italië. #geweldigewebshop! Laura is iemand die voortdurend met mode bezig is en die de trends op de voet volgt… dit merk je ook aan de kleding die zij aanbiedt in haar webshop. Al snel begonnen mensen haar collecties mooi te vinden en werd de webshop een groot succes!

Ondertussen heeft Fashionique by Laura een ongelooflijk mooie pop-up shop geopend in hartje Hasselt, waar je de mooie collectie kan bewonderen. Een leuk extraatje is dat Laura je persoonlijk stylingsadvies geeft tijdens het shoppen. Ben je in de buurt? Spring dan zeker deze maand eens binnen in de pop-up shop en ontdek de mooie trendy Italiaanse collectie van Fashionique by Laura. #hetisdemoeitewaard #nogtot3december

Hieronder kan je alvast een aantal leuke sfeerbeelden van de openingsavond terugvinden en uiteraard een foto van mijn nieuwe aanwinst. #happyme

img_0121

img_0407

img_0406

img_0405

img_0411

img_0412

img_0413

img_0408

img_0414

Nieuw bloesje van Fashionique by Laura

 

Praktische info voor degene die een bezoekje willen brengen aan de pop-up:

popupshop

 

Voor meer informatie over Fashionique by Laura verwijs ik graag naar de website www.fashioniquebylaura.be of de facebookpagina.

Ik wens je alvast heel veel winkelplezier bij Laura!

Liefs,

Katrien

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply