STIJLANALYSE

“Style is a way to say who you are without having to speak.” – Rachel Zoe

Er is niets zo fijn als zelfvertrouwen uitstralen en een eigen stijl te hebben. Een eigen stijl creëer je door te weten hoe je jezelf moet kleden naar aanleiding van jouw lichaamsvormen. Tijdens een stijlanalyse kom je te weten hoe je jouw persoonlijke, lichamelijke kenmerken kan vertalen naar kledingstukken, juwelen en accessoires die jou perfect staan!

img_9855

Tijdens een stijlanalyse ga ik samen met jou je figuurtype, gelaatsvorm, belijning en beenderstructuur bepalen aan de hand van opmetingen. Centimeters en kledingmaten zijn hierbij niet relevant! Het enige wat voor mij telt zijn de verhoudingen van het volledige lichaam. Ik help je met het krijgen van een duidelijk beeld van welke kleding goed werkt voor jou. Aan de hand van de opmetingen geef ik je persoonlijke stylingtips op maat van jouw lichaam en informeer ik je hoe je eventuele probleemzones kan camoufleren door middel van camouflagetechnieken.

Indien je voor een specifieke gelegenheid of voor het werk een bepaalde attitude of imago wilt uitstralen mag je dit zeker vermelden tijdens de stijlanalyse.

Praktisch :

Duur: ongeveer 2 uren

Locatie: op locatie of bij uw thuis