Blog, Fashion and beauty, Just me

Tijd voor een nieuw avontuur…

Na een aantal jaren vast in dienst te zijn bij Randstad heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt om mijn droom waar te maken… Er is niks zo mooi om van je passie je fulltime job te kunnen maken. Iedereen die mij kent weet dat ik ongelooflijk graag met mode bezig ben en dat me dat enorm veel energie geeft. Omwille van die reden heb ik ervoor gekozen om vanaf september fulltime te gaan werken in de modesector. Ik ga als freelance styliste werken voor StyleUp by Katrien in combinatie met 3 vaste dagen bij Les Soeurs.

Velen zullen zich afvragen wat ik als freelancer ga doen? Ik ga als freelance fashion styliste aan de slag op zelfstandige basis. Zowel particulieren als bedrijven en winkels kunnen mij voor allerhande diensten boeken. Dit kan gaan van kleur- en stijlanalyses, kleur- en stijlworkshops en garderobeplanning tot teambuildings, vrijgezellenparties, homeparties, enzovoort. Heb je een boetiek of een winkel en kan je extra hulp gebruiken in de verkoop tijdens opendeurdagen, koopzondagen of avondopeningen? Of is er een verkoopster ziek en kan je geen vervanging vinden? Als freelancer kunnen we samen de mogelijkheden bekijken en kan ik inspringen waar nodig. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er ONGELOOFLIJK veel zin in heb! 🙂 Let the countdown begin…

    

 

Liefs,

Katrien | StyleUp

 

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply