Blog

Welkom op mijn vernieuwde website!

Op één jaar tijd is StyleUp enorm gegroeid, waarvoor dank. Omwille van die reden vond ik dat het tijd werd om mijn website op te frissen. Na ettelijke uren achter mijn laptop te hebben gezeten is het eindelijk zo ver…… mijn vernieuwde website is een feit!

Ik ben ongelooflijk trots dat mijn website in een nieuw jasje werd gestoken. Bedankt aan iedereen die me hiermee heeft geholpen. Zonder jullie kennis en info was het nooit gelukt! #thankyou

thankyou-3a

 

De bedoeling van mijn vernieuwde website is dat mensen een duidelijk beeld krijgen van wie ik ben en voor welke diensten je bij mij terecht kan. Daarnaast heb ik een contactformulier toegevoegd voor degene die graag een boeking zouden willen doen of voor het stellen van eventuele vragen. En last but not least, de blogs en artikelen die ik schrijf voor de magazines PUUR en CIZZO zullen vanaf nu ook op deze website verschijnen.

Graag zou ik van deze gelegenheid ook graag gebruik willen maken om aan te kondigen dat ik vanaf nu ook mijn eigen blogs ga schrijven over onder andere fashion, beauty, lifestyle en andere leuke dingen… #soexcited

Ik wens jullie alvast heel veel lees- en kijkplezier op mijn vernieuwde website!

Liefs,

Katrien

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply